Actinote | Competenta in consultanta de afaceri

Compania dumneavoastra are nevoie de ajutor, poate acum mai mult ca oricand, pentru a face fata schimbarilor dramatice petrecute in mediul de afaceri in ultimii ani. Impreuna cu Actinote International, furnizam solutii practice perfect adaptate contextului actual, in domenii cum ar fi: resurse umane, vanzari, planificarea si analiza, logistica, etc.
Parteneri

Actinote

Data: 10.03.2013

 

Actinote | Denumirea

Numele Actinote vine de la o specie de fluturi. Iar un fluture simbolizeaza schimbarea permanenta sau metamorfoza. Asta este exact ceea ce vrem sa obtinem pentru clientii nostri: o schimbare permanenta in organizatie, asa cum isi doresc si ei.

Actinote | Conceptul

Actinote este o companie internationala de consultanta, activa in domeniul organizational si al schimbarii culturale, al dezvoltarii strategice si a conducerii, consilierii individuale si a consilierii de echipe. Suntem consultanti foarte experimentati si lucram numai cu concepte aprobate. Punem accent pe obtinerea unei implementari de succes a schimbarii dorite pentru clientul nostru. Indraznim sa afirmam ca obtinem rezultate permanente. Avem o relatie de lunga durata cu clientii nostri ce isi au bazele in Romania, Olanda, Belgia si Franta.

Actinote | Expertiza

Actinote SRL a fost fondata in 2007 de catre Toine Kets. Spre deosebire de firmele de consultanta traditionale (cu multe persoane angajate), idealul sau este sa lucreze numai cu profesionisti iscusiti in organizatii de retea. In acest mod se poate construi o echipa de experti orientati pe nevoile clientului. Din experienta sa, acest mod de lucru a oferit cele mai bune rezultate clientilor. Toine este consultant activ din 1998, cand a fondat compania Kets Coaching & Advise B.V.. El este, deasemenea, unul dintre fondatorii O.O.R. (The Order for Organization development and Results management), o organizatie de retea pentru consultanti foarte experimentati din Olanda. Toti trainerii si consultantii care lucreaza cu si in cadrul Actinote au aceleasi idei de baza privind profesia si valoarea adaugata pentru client. Website-ul va ofera o patrundere in modul nostru de gandire.

www.actinote.ro