persolog | Dezvoltam organizatii prin oameni!

Noi, echipa persolog, ne-am dedicat procesului de invatare, fie ca este vorba de personalitate, echipe, managementul timpului, stres, self-leadership sau comunicare. Ca editura de instrumente de invatare, iti oferim instrumentele potrivite, de care ai nevoie pentru a colabora mai eficient in mediul tau profesional.
Parteneri

Persolog

Data: 10.03.2013

 

persolog este o editura de instrumente de invatare, care dezvolta si vinde materiale cu baze stiintifice, pentru utilizarea practica de catre traineri si specialisti HR. Prin academia si experienta noastra in consultanta, garantam eficienta produselor noastre recunoscute pe plan international. Mii de consultanti, traineri si manageri din lumea intreaga folosesc cu incredere instrumentele persolog.

In centrul gamei noastre de produse se afla Modelul de Personalitate persolog. Acest model a fost dezvoltat de Dr. John G. Geier, profesor la Universitatea din Minneapolis, SUA. Folosit in 30 de limbi, modelul a ajutat peste 40 de milioane de persoane sa depaseasca barierele din calea performantei si sa isi imbunatateasca relatiile interpersonale.

Complexe, dar usor de folosit, materialele dezvoltate de persolog ofera cele mai bune conditii preliminare pentru eficienta activitatilor angajatilor. Produsele noastre ii ajuta pe traineri si pe consultanti sa dezvolte cu usurinta tematici complexe fie ca este vorba despre dezvoltarea si imbunatatirea managementului, fie de reducerea conflictelor, fie de imbunatatirea relatiilor sau cresterea vanzarilor. Produsele noastre au la baza un context psihologic si sunt fundamentate stiintific.

Prin Academia persolog, trainerii si consultantii sunt autorizati si pregatiti sa interpreteze cu incredere sistemele noastre de invatare si sa le foloseasca in mod competent. Consultanta oferita de noi are in vedere in primul rand dezvoltarea personalului precum si dezvoltarea organizatiei garantand astfel eficienta si durabilitatea instrumentelor de instruire oferite.

www.persolog.ro