SalesAdvisor | Accelereaza vanzarile

Vrei rapid vanzari mai mari? SalesAdvisor Romania este un atelier de analize, idei si solutii de vanzari personalizate afacerii tale. Te asteptam ACUM!
Parteneri

SalesAdvisor

Data: 10.03.2013

  Florin Stoleriu, consultant / trainer / mentor SalesAdvisor

 

www.salesadvisor.ro s-a nascut la finalul anului 2011 ca un “atelier” de consultanta in managementul vanzarilor si trademarketing.

Echipa SalesAdvisor furnizeaza solutii practice si personalizate in vanzari si trademarketing  pentru companiile romanesti. Partenerii nostri sunt atat firme tinere aflate la inceput de drum cat si companiile mature care isi doresc  saltul la un nivel superior de performanta printr-o structurare corecta, disciplinata si eficienta a proceselor de vanzare si trademarketing. Dupa ce ne asiguram ca toate etapele procesului de vanzare exista si functioneaza corespunzator, putem furniza si trainingul personalizat pentru a completa cercul: procese-oameni-training.

Proiectul SalesAdvisor aduce ca noutate pe piata din Romania conceptul de disciplina in implementare. Stim bine ca activitatea de analiza & planificare este critica, dar experienta ne-a dovedit ca performanta unei companii este data de capacitatea acesteia de a implementa intocmai si la timp planurile de actiune.

Florin Stoleriu & echipa SalesAdvisor va ofera inainte de toate siguranta ca planurile construite se vor transforma in realitate.

Suntem pasionati de activitatea noastra si suntem mai mult decat dornici sa oferim satisfactie clientilor nostri adaugând valoare afacerilor lor.