TrainingPlus | O abordare diferita

Credem ca furnizorii de training si alte programe de pregatire profesionala trebuie sa isi asume raspunderea, in modul cel mai direct si concret, pentru calitatea serviciile prestate. In acest sens, introducem pe piata de profil un concept original si indraznet, care transmite cel mai bine acest crez al nostru: MONEY BACK GUARANTEE.
Noi

Consultanti

Data: 09.08.2011

Liviu este trainer certificat CNFPA, persolog Romania si Abyzco Belgia si are o experienta de 13 ani in conceperea si livrarea programelor de training. Aplicabilitatea practica imediata pe care o ofera cursantilor programele coordonate de Liviu, in sala de training sau in cadrul sesiunilor de field coaching, provine din experienta sa relevanta, de aproape 20 de ani, in companii multinationale de prestigiu, in domenii ca managementul vanzarilor sau trade marketing. Metoda de abordare a temelor de training, apreciata de majoritatea cursantilor in feedback-ul final oferit, este aceea a cercetarii si dezbaterii resorturilor care declanseaza motivatia intrinseca si angajamentul individual, din perspectiva personalitatii umane.


 

Marian are o experienta de peste 20 de ani in Vanzari si Distributie, domeniu in care a activat, in pozitii de executie si management, pentru companii ca Danone, Gillette, Procter & Gamble, Interbrands sau Ursus. Este specializat in consultanta si managementul proiectelor de afaceri si vine in intampinarea partenerilor nostri cu analize riguroase, insight-uri bine fundamentate si suport practic in luarea deciziilor. Recomandarile si indrumarile lui Marian ii ajuta pe acestia in eforturile lor continue de eficientizare a proceselor si in managementul organizatiei. Din punctul sau de vedere, reusita se cladeste prin pasiune, efort sustinut si principialitate.


Traian are convingerea ca fiecare om se poate dezvolta prin invatare si coaching. Face tot posibilul pentru a transmite acest lucru celor cu care lucreaza. Considera ca succesul este asigurat de credinta ca in fiecare se gaseste ascuns un potential care asteapta sa fie descoperit, actiune in jurul careia graviteaza orice interventie, fie ea de training sau de coaching. Avand cerificare CNFPA, experienta de peste 10 ani in training si aport relevant in cadrul unor companii multinationale de prestigiu, Traian vine in intampinarea participantilor cu solutii viabile de bussines.


 

Alin este un excelent consultant si trainer specializat in vanzari si strategie, cu o vasta experienta de peste 16 ani dezvoltata in companii nationale si multinationale de top, in pe pozitii de management in Romania, Ungaria si Bulgaria, in domenii precum FMCG, automotive sau banking. Prin combinarea abordarii strategice, a dezvoltarii de personal si a managementul schimbarii el este, în mod constant, plusul de valoare adaugata afacerii clienților nostri. Alin crede cu putere ca, intr-adevar, oamenii loiali si dedicati unei culturi organizationale sanatoase fac diferenta.