TrainingPlus | O abordare diferita

Credem ca furnizorii de training si alte programe de pregatire profesionala trebuie sa isi asume raspunderea, in modul cel mai direct si concret, pentru calitatea serviciile prestate. In acest sens, introducem pe piata de profil un concept original si indraznet, care transmite cel mai bine acest crez al nostru: MONEY BACK GUARANTEE.
Noi

Misiune & Valori

Data: 09.08.2011

John F. Kennedy declara, la inceputul anilor '60, ca misiunea natiunii americane ar trebui sa fie aceea a trimiterii, pana la sfarsitul deceniului, a unui om pe Luna si a aducerii acestuia, in siguranta, inapoi pe Pamant. Si au reusit. Cu sacrificii enorme si costuri uriase, acest maret obiectiv a fost realizat, marcand inceputurile suprematiei americane in cucerirea Cosmosului.

Noi nu ne dorim sa trimitem oameni in spatiul cosmic, dar vrem sa fim la fel de specifici si pragmatici in definirea obiectivului nostru.


Misiunea noastra este sa ne propulsam clientii catre performante sustenabile in afacerile pe care le desfasoara, intr-un timp clar definit si asumandu-ne intrega responsabilitate pentru rezultatele actiunilor pe care le intreprindem. 


Valorile care dau consistenta demersurilor noastre si pe care le veti regasi in tot ceea ce facem sunt:

  • Pasiunea
  • Excelenta
  • Onestitatea